Over Liberacion

Liberacion is opgericht door online marketing strateeg Steven Pieneman. Pieneman is tevens oprichter van Admanager.nl en beschikt over ruim 10 jaar ervaring in online marketing strategie. Hij werkte voor diverse bureaus op een grote verscheidenheid van klanten zoals Scarlet, Diabetesfonds, Dela, FD, Opel, Moneyou, Osborne, Prenatal en was als Docent Nieuwe Media verbonden aan de Inholland Hogeschool.

Liberacion komt voort uit de wens om onderscheidend advies te geven aan adverteerders en creatieve bureaus. De meeste mediabureaus zijn gelieerd aan een bepaald medium en hebben het middelenvrij adviseren niet hoog in het vaandel staan. Tevens functioneren mediabureaus steeds vaker als doorverkoper van advertentieruimte.
Liberacion adviseert vanuit het denkbeeld van vrijheid en wil breken met de huidige werkwijze binnen de markt. Liberacion verbindt zich niet aan een of enkele specifieke media of middelen en denkt middelen vrij. Middelenvrij denken zorgt voor een verfrissende aanpak en gebruik van het hele spectrum van media-instrumenten. Kortom het zoeken van de beste oplossing die past bij uw probleemstelling.