Online Media Strategie

Liberacion bevrijdt merken door het formuleren en toepassen van opvallende en resultaatgerichte online mediastrategieŽn. Ruim 10 online jaar ervaring stelt ons in staat om aan elk merk of campagne een aansprekende online mediastrategie te koppelen.

Liberacion focust hierbij op participatie in de online tijdsbesteding. Dit houdt in dat we verder kijken dan een banner of e-mailing. Online PR, blogmarketing en virale mediastrategieŽn vormen essentiŽle onderdelen van onze aanpak. Door een combinatie van instrumenten proberen wij gedurende een campagne zo vaak en effectief mogelijk op het netvlies van de doelgroep te komen.

Liberacion formeert aan de hand van de te behalen doelstellingen de ultieme mix van online media instrumenten middels betaalde of onbetaalde plaatsingen. Daarbij wordt gezocht naar de versterkende en verbindende kracht. Samenhang van boodschap, concept en confrontatiemoment bepalen de succesfactor van uw campagne. Liberacion staat dan ook zijn mannetje op het gebied van concept en creatie.

Online Exploitatie

Door jarenlange ervaring in de exploitatie van sites is Liberacion de juiste partner voor het verbeteren van online advertentie proposities en het verhogen van de adsales. Liberacion neemt ratecard, imago en propositie onder de loep en begeleidt de implementatie van de nieuwe aanpak. Naast een strategische aanpak verzorgen wij de training van het salesteam zodat deze beslagen ten ijs komt bij adverteerder en mediabureau.


Training en Coaching

Liberacion verzorgt in opdracht van diverse opleidingsorganisaties trainingen op het gebied van online marketing. Recent zijn trainingen verzorgd in opdracht van Lectric, MediaFlex en de FD Mediagroep.